Post by volficakrayko on Mar 16, 2022 15:10:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn French ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn French IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok több pontért ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn French 2022 version ▞▞▞
megtévesztő alkalmazás nem ingyenes, fizetős
Kezdőknek, mint én; hogy komplex nincs szerkezet. Gyorsan kimondott szó. Egyszerű szavakkal kell kezdeni.
ez suks, ne töltsön le folyamatosan összeomlik
Nagyon jó app, mindenkinek ajánlom.
A só mondása hello😠😠😠😠😠
Nem működne! Miért kérlek segítsetek, és nincs semmi baj a táblagépemmel
Szeretném lemondani a próbaidőszak lejárta előtt, de nem találok sehol, ahol megtehetem? Igen, megnéztem a webhelyét, a PayPal-emet, a Play Store-t és a Google-előfizetéseimet. Hol csináljam ezt? Nem lehet olyan nehéz megtalálni.
Kényszerzárás
Úgy tűnik, ez egy nagyon jó alkalmazás a tanuláshoz. Még próbaidőben. Valószínűleg fizetni fog a tanfolyamért. Nem lehet fizetni a tanfolyamért a Google Pay szolgáltatáson keresztül.
A legjobb!:-)
Busuu : Apprendre le français Enseignement ffpa
Nehéz felfogni és fizetni kell érte nem szórakoztató vagy praktikus😡😕😬😶😶😶😠😒
Kár, hogy nem fog menni. Nagyon csalódott vagyok
Régen szerettem, de most már nem vehetem fel a leckéket, hacsak nem megyek prémiumra. Szóval.. Menj prémiumra, különben hiába.
Nagyon kiábrándító.
Busuu : Apprendre le français Enseignement hph
Folyamatosan kérjen meg, hogy vásároljam meg az előadásokat, miután már megvásároltam őket. OMFG.
A beszédgyakorlatok nekem nem mennek. A mikrofon gomb megnyomása után hibásan a következőt adja ki: "Hoppá, csatlakozási probléma lehet..." Ezenkívül franciául tanulok, és senkit sem tudok rávenni, hogy osztályozza/javítsa az írási gyakorlataimat, ami frusztráló.
Egy ideig távol voltam, és amikor visszajöttem, mindent elfelejtettem a fiókommal kapcsolatban, és nem tudtam megnyitni az alkalmazást, bár továbbra is küld e-maileket. Amikor megpróbáltam megnyitni az alkalmazást az e-maileken keresztül, szintén nem tudtam megtenni hogy 😂
Gyűlöl
Busuu: Fransızca öğren Eğitim nlzd
Jól néz ki, de nem hajlandó elfogadni a bejelentkezési adataimat, így nem tudom szinkronizálni a webhellyel. Mindent kétszer ellenőriztem, és még a jelszót is visszaállítottam, de továbbra sem működik.
hülye alkalmazás
Szar (erőszakos bezárás)
Ha előfizetek (egy évre)egy nyelvet Például franche. Használhatom a többi nyelvet is? Például spanyol vagy orosz nyelven az összes feladatot?
szörnyű alkalmazás! ne töltsd le
Váratlanul állj meg
Busuu - Изучай французский Образование uhu
Időpocsékolás az ingyenes verzióban
Nagyon ideges vagyok ettől az alkalmazástól... creep, csak az egyiket nyitotta ki az elején... erő bezár, ha megpróbálom kinyitni a HTC futótűzben...
Amennyire én látom, nagyon hasonlít a Babbelre...Szeretném kipróbálni, de sajnos a nexus 10-emnek nem tetszik...
Fruit Link - garis ledakan Santai anh
Többször adj nekem hibát 😥
Ne l
Στην επιλογή χώρας για κύπρο έχουν την σημαία του ψευδοκρατους και e részletes της κυπριακήή δημοκρατίας ..
Soha nem próbálnám ki ezt az alkalmazást. Srácok soha nem töltik le. Olyan alap
Remek alkalmazásnak tűnik a tanuláshoz, de a hangok nem működtek...
a hang nem működik
Mindig tagságot kér, és emiatt nem tudok teljes tanfolyamot megtanulni
Milyen szörnyű alkalmazás
Jelenleg váratlanul leáll, ezért kényszeríteni kell a bezárást. Magasabb értékelést adok, ha sikerül működésre bírnom.
Busuu: Learn French Utbildning hlcl
Nem nyitottam ki a tiszteletemre 7
Nincs hang nem hallok semmit??
A program folyamatosan azt mondja nekem, hogy a mondataim rosszak, ha igazak.
Vigyázat, jól néz ki, de a fizetős verzió letöltése lehetetlennek bizonyult, az utasításaik nem segítenek
Ezzel nem fogsz franciául megtanítani. Mérges vagy, ha azt hiszed, hogy így lesz.
Meg akarok tanulni kínaiul és mandarint is, mit tehetek, kérem, mondja meg
Nem jó. Egyáltalán nem jó.
Az erő bezár a pálya megnyitásakor
Nem lehet felvinni a hangerőt
Olvassa el fent.